magyar deutsch

Kennelünkből időnként célirányosan megtervezett alomból választhatsz kölyköt, vagy növendéket, esetleg felnőtt kiképzett kutyát, elsősorban szolgálati vagy sport célra, kedvencnek vagy mindennapi társnak. Eladó kutyáinkat a képességeikhez mérten az ésszerűséghatárain belül, bármikor tesztelheted. Egyben GARANCIÁT vállalunk minden tőlünk származó kutyára. Kutyáink és kölykeink kitűnő minőségű és idegrendszerű, minősített, örökletes betegségektől mentes szülőktől származnak. A tőlünk származó kutyáknak a felnevelésében, kiképzésében teljes körű segítséget nyújtok amennyiben szükséged van rá. Ha felkeltettem érdeklődésed, kattints az elérhetőségeimre.

Rólunk mondták


 

Gomba

" Ez itt most a - jól megérdemelt - reklám helye. Mert van, aki megérdemli. Ha nem vagy rá kíváncsi, ne olvasd tovább.


Ma ismét voltunk a tatabányai kutyaiskolában (https://www.facebook.com/pages/Tatabányai-Kutyaiskola/302024399814189?fref=ts). Ismét egy tartalmas, remek napot tudhatunk magunk mögött.

A tréner István Ördög az egyik legprofibb oktató. Gomba hétről hétre változik a közös munka során, a fejlődése látványos. Fegyelmezett, figyelmes, és élvezi a változatos tréninget. Rengeteget fejlődött, s vele mi, gazdik is.

István nemcsak gyakorlati tréninget tart, hanem olyan ismeretekkel lát el folyamatosan, amelyek segítenek abban, hogy a kutya egészségesebb, kiegynesúlyozott, boldog életet éljen, egy szintén kiegyensúlyoztt gazdi mellett.

A gyakorlatok mellett táplálkozási, kutya-gazdi életviteli és kutyára vonatkozó pszichológiai tanácsokkal lát el. Mindezt úgy, hogy a kutya javára váljon.

Gomba rettenetesen élvezi a képzést. A következő alkalom előtt már izgatottan várja, hogy induljunk, az odaúton folyamatosan vigyorog, lelkes. Kell ennél több?

Ha tehát Te szintén kutyás vagy, és szeretnél jó kapcsolatot építeni egy életvidám, de fegyelmezett kutyával, ha valóban fontos számodra a kutyád, jó szívvel javaslom: vedd fel a kapcsolatot Istvánnal, és látogasd meg az iskolát.

Tedd meg az első lépéseket most! Like az oldalon:
https://www.facebook.com/pages/Tatabányai-Kutyaiskola/302024399814189?fref=ts

Hívd meg ismerőseid is.

Megtetted? Helyes! Ez mondjuk így még kevés lesz, de első lépésnek megfelel.

Ahhoz, hogy kellemes élményekkel gazdagodjon a kutya is, Te is, el is kell menni az iskolába. Igen, ehhez fel kell kelni vasárnap reggel. Ki kell vonszolni a seggeteket az iskolába. Ha az idő szar, akkor is. Hát.. elsőre nem hangzik biztatóan, tudom. Hidd el, megéri! Minden alkalommal tanultok valami újat, minden alkalommal feltöltődve és úgy mész el, hogy dagad a melled a büszkeségtől, mert a kutyád megint ügyes volt, megint ügyesebb lett és látod rajta, hogy ő is büszke a teljesítményére és élvezi. "

Kell ennél több?

Katt és like!
https://www.facebook.com/pages/Tatabányai-Kutyaiskola/302024399814189?fref=ts

www.ordogistvan.hu
A Német Juhászkutya Fajtamentés Alapítvány által mentett új családtag élete - képekben. http://www.fenyfarago.hu/tag/gomba/

Faragó Ferenc


 
 

"Fantasztikus kutyát sikerült szereznem ebből a kennelből! Rendkívül jó idegrendszerrel és egészséggel! István tenyésztőtől számomra szokatlan módon gyakran érdeklődőt a kiskutyáról, ami nagyon jól esett! A mai napig rendszeresen tartjuk a kapcsolatot és Budapestről utazzunk hozzájuk, hogy együtt kutyázhassunk! Mindenkinek csak ajánlani tudom aki hű barátot és jó kutyát szeretne maga mellet tudni!"

Nagy Péter


 
 

Cikk helye: http://tatabanyaikutyasuli.gportal.hu/gindex.php?pg=12894485
"Tisztelt Olvasó!
A Tatabányai Polgári Védelmi Egyesület nevében írok. Olyan alkalomból ami igen nagy dolog hiszen egy ember életét mentettük meg közössen. Egy eltűnt személy aki 3 napja „hagyta el” a kórházat és ismeretlen helyre távozott. Egyesületünk és Ördög István kutyakiképző sietett a család segítségére és kezdtük keresni. A kutyaiskolába tanuló de szolgálatba nálunk lévő Néró és vezetője Heizler Tamás segítségével találtuk meg a 72 éves bácsit. /Élve/ Nagyon nagy segítség volt István nekünk hiszen végig segítette munkánk. Ezért szeretném megköszönni Ördög Istvánnak a segítségét."

Tisztelettel: Thüringer Ferenc
Tatabányai Polgári Védelemi Egyesület Titkára


 
 

csóka istváncola"Ördög Pista barátom kiváló kiképző! Kiválósága pedig abban rejlik, hogy -noha magas szintű elméleti tudás van a birtokában- nem akar kiképzéstechnikai sémákat ráhúzni a kutyákra. Minden kutya egyéniség, így aztán István feltérképez minden egyes kutyát, amellyel dolga van és egyénileg alakítja ki a célra vezető módszert rendkívül széleskörű kiképzés módszertani tárházából, sokszor nem kevés kreativítással fűszerezve! Emellett kiváló tenyésztője is a munkára termett kutyáknak! Legkedvesebb tőle származó kutyám Coco, aki jelenleg az USA-ban teljesít szolgálatot. Igazi élmény volt a kiképzése, sok boldog órát szerzett nekem! Azt csak remélhetem, hogy én is neki:) Igyekeztem! Közös eredményeinket kényszerítő eszközök nélkül értem el!!"

Csóka István okleveles kutyakiképző agrármérnök
Hakabona kennel


 
 

gary"6th place in Ohio at championship."

 

 

 

 

Gary


 
 

kutyaiskola"Gratulálok a honlapotokhoz, nagyon jól sikerült. A kiképzéssel kapcsolatos szemléleted nagyon tetszik, jó a rálátásod a tanítási módszerekre. További sikereket kívánok neked mind a munkakutya tenyésztésben, mind a kiképzés területén. Remélem hamarosan találkozunk egy megbeszélt tréningen."

Baráti üdvözlettel: Büki György
Szombathely

 
 
"Végignéztem a honlapodat. Egyrészt nagyon jó dolgokat olvastam, és tényleg jó a honlap felépítése. Én egy-egy dologban nem értek egyet, de szerencsére nem vagyunk egyformák. Azt viszont el kell mondjam, hogy a nyíltságod példaértékű. A honlapodhoz gratulálok. A Carla elkezdett tüzelni, érdekes mert ha jól emlékszem az anyja is volt úgy, hogy 4 hónapra tüzelt be. Szinte kísértetiesen egyezik a két kutya, nemhiába anya-lánya. Úgy néz ki megtaláltam a fedezőkant hozzá. Köszönöm, hogy egy ilyen jó kutya kerülhetett hozzám. Éppen ma meséltem egy kutyás barátomnak, hogy a Carlával 3 napja nem edzünk, de már idegesít az itthoni semmittevés, és hiányzik a pálya. Kívánom, hogy sikeres - bár egy olyan alom, ahol 3-4 kutya van 3-as szinten, abból egy elméletileg már kijutott a világbajnokságra, talán nem is kéne - tenyésztő legyél, és megtaláld elképzelésedet a kutyás életben."

Ördög Tibor
Győr

 
 

"István! Gratulálok a honlaphoz, nagyon jól sikerült, mind megjelenésében, mind tartalmában tökéletes. Remélem tovább népszerűsíti a már eddig is elismert munkádat a kutyakiképzés terén. Hiszem hogy a jövő és az eredmények a Te humánus módszereidet fogják igazolni mind a munkakutyasport, mind pedig a kutyakiképzés egyéb területein.További sok sikert kívánok Neked, figyelemmel fogom kísérni a honlapot. A tőled származó kutyákról küldök majd fotókat, ahogy készülnek. Róluk egyenlőre csak annyit, hogy meglátszik rajtuk a kezed munkája és már most nagyon sok örömet okoztak nekem."

Dr. Magassy László
Budapest

 
 

"A harmadik kutyámmal járok le a foglalkozásokra Ördög Istvánhoz. Mindhárom esetben csoportos foglalkozásra mentünk mégis minden esetben speciális volt a helyzetünk, lévén az egyik kutyus süket, a másik viselkedésproblémás, idős, és mindhármukban közös, hogy mindannyian mentettek voltak. Minden alkalommal tanulok valami újat. Soha nincs két egyforma foglalkozás, nincs unalom ellenben rengeteg új helyzet és szituáció, amit nem csak a kutyasuli falain belül, hanem a hétköznapokban is tudunk hasznosítani, vagy éppen gyakorolni.. A viszonyomat a kutyákkal a sajátjaimmal és az idegenekkel is nagymértékben segíti, hogy olyan embertől tanulhatok, akinek nem csak hatalmas tapasztalata, de a kutyák valódi szeretete is belengi minden kutyasulis órát. István nem skatulyákat húz, hanem külön kezeli a kutyákat, látva a különbségeket felismeri a hibákat és együtt osztozik egy-egy elért sikerben. Mindenkihez egy nyelven szól, mégis külön hangot megütve. Remélem még nagyon sokáig járhatunk és köszönjük az eddigieket is."

kutyaiskola

kutyaiskola

kutyaiskola

Flaco, Julie, Nosso és Szicsó Bernadett
DRT.
Tata

 
 

"Kedves Barátom! Hmm. Mióta is ismerjük egymást? Azt hiszem 2004 ben jártam először Nálad, miután több ismerőstől kaptam megnyugtató információkat, a kutyás mivoltodról és az egész kutyázáshoz való hozzáállásodról... Meg kell mondjam nem csalódtam, és ez így van a mai napig is... Olyan embert ismertem meg benned és rajtad kívül a családodat, akikre bármikor, bármilyen szituációban rá merném bízni a saját állományomat, sőt még a saját gyermekeimet is.. Hasonló fanatikus, tiszta szívből kutyát szerető és értő embert még nem volt szerencsém megismerni azóta sem... Nem vagy aktív versenyző...azt mondtad nincs rá igényed, mégis érdekes dolog hogy napjaink "nagy" versenyzői hallgatnak a tanácsaidra, kikérik véleményedet egy egy kritikus gyakorlat vagy fázissal kapcsolatban... Módszereid hatásosak, gyorsak letisztultak. Célirányosan nyúlsz egy egy kutyához, sallangok, önfényezés nélkül oldod meg azt a feladatot, amit egy kutyatulajdonos elvár. A mindennapos teljesítmény igazol, nem a marketing. Csodálkozva nézem , amikor magadhoz veszel egy-egy, már-már félholt kutyát és pár hónap alatt nevelsz belőle egy egészséges testű és lelkű ebet, aki úgy ragaszkodik hozzád, mint gyermek az anyjához... sokszor nehéz is az átállás, mert a kutya még hónapok múlva is ismer és hozzád kötődik... szóval ritkaság az amit és ahogyan csinálsz.... többször említettem, milyen kár hogy 50 km választ el minket és nem tudok aktívabban részt venni a kutyaiskolában, és a mindennapi kiképzésben... mint tenyésztő azt látom hogy az általad lehozott almok tervezettek, alaposan átgondoltak. Az esetek túlnyomó részében eredményes, sikeresnek mondható párosításokkal találkoztam.. A kutya használhatóságát külső és belső harmóniáját előtérbe helyezve, valamint a fajta standardjának nem hátat fordítva vagy képes modern külsejű, ám mégis értékes belső tulajdonságú kutyákat tenyészteni, már több fajtában is. Szívesen töltöm Nálad szabadidőm egy részét. Mindig ott jövök rá, hogy semennyi idő sem elég, hogy a végére érjünk egy-egy beszélgetésnek és a kutyák csodálásának, eddzésének... Büszke vagyok Rád hogy ebben az eltorzult világban meg tudsz maradni egy őszinte, a szó legnemesebb értelmében egyszerű embernek. A kutyák iránti szeretet és tenni akarás tesz folyamatosan azzá a becsületes nagytudású szakemberré akiből sokkal többre lenne kis hazánkban. Kívánom hogy az álmaid teljesüljenek, és hogy hófehér hajjal még sok évtized múlva is tudd tenni azt amit a legjobban szeretsz. Örülök, hogy a barátod lehetek."

Pálföldi Tamás
Söréd
a "vom Paulländer Hof" Német Juhászkutya kennel tulajdonosa
www.palfoldi.hu

 
 

daisy"Sziasztok! Nagyon jól sikerült az új honlap. Jó ötlet volt a videók feltöltése! Csak ajánlani tudjuk az István által tartott képzéseket (mi egyénileg jártunk, de talán már eljutunk a csoportosra is). A németjuhászunkról azt mondták taníthatatlan (bentlakásos képzésen a másik tatabányai iskolában). Ehhez képest 1 hónap alatt hatalmas fejlődés ment végbe Daisynél István változatos gyakorlatainak és tanácsainak köszönhetően, melyért millió köszönettel tartozunk. "

Gabi, Norbi
Tatabánya

 
 

"Sziasztok Kománovics Béla vagyok a leendő Tata Harcosai Kennel tulajdonosa. Immáron második éve hogy Ördög Istvánhoz járok kutyáimmal képzésre, de semmit nem bántam meg...:))) Tudni kell hogy én nem bízom senkiben sem, aki ismer az tudja!!! Mint mindenki mással Istvánnal szemben is volt fentartásom, nem is kevés. Gondoltam hogy majd üti a kutyáimat, és kiabál, de nem így történt. Már az első alkalom olyan volt hogy azt mondtam magamban nekem itt a helyem. Mindig segítőkész bármikor, bármilyen ügyben hívhatom. A képzések jók, ha kell ha nem sokszor elmondja mit hogy csináljunk, akinek nem megy megmutatja többször, és türelmes ez nagyon fontos számomra. A-tól Z-ig mindent tud le a kalappal előtte, voltam pár helyen hogy képeznek kutyákat akár munka, akár sport kutyáról legyen szó vagy esetleg csak egy házi kedvencről, de el kell mondanom hogy tőle tanultam eddig a legtöbbet és szeretnék mindent megtanulni a segítségével. Mint kiképzőt és mint embert is tisztelem amit és ahonnan elért. A kutyái amik tőle származnak egytől egyig jók, bár itt a jó szónak talán nincs is értelme. Ahogy Ő mondta "A háznak is jó alap kell" és ez annyira megragadt bennem... Panaszt még nem hallottam rá, de nem is számít, nem szeretheti mindenki.. Tehát a lényeg, ha valaki kutyát szeretne, vagy képeztetni, esetleg bármilyen kérdése van kutyával kapcsolatban Én nyugodt szívvel merem ajánlani. Nekem is van tőle származó kutyám most 8 hónapos malinois szuka törzskönyvezett, nagyon jó vérvonalú, mind küllem, mind őrző-védő, mind munka vonalban vagy családi kutyának is kitűnő, egy igazi társ!!! Sok sikert mindenkinek és neked is István ezt a vonalat ne hagyd abba csak így tovább, előre!!!"

Kománovics Béla
"Tata Harcosai Kennel"


 

  dogo

  Lehetőségeimhez mérten támogatom a

  Tappancs Állatotthon

  és az

  Állatvédelmi őrszolgálat munkásságát!

  Tegye ezt Ön is az adója 1%-ával!