magyar deutsch

Kennelünkből időnként célirányosan megtervezett alomból választhatsz kölyköt, vagy növendéket, esetleg felnőtt kiképzett kutyát, elsősorban szolgálati vagy sport célra, kedvencnek vagy mindennapi társnak. Eladó kutyáinkat a képességeikhez mérten az ésszerűséghatárain belül, bármikor tesztelheted. Egyben GARANCIÁT vállalunk minden tőlünk származó kutyára. Kutyáink és kölykeink kitűnő minőségű és idegrendszerű, minősített, örökletes betegségektől mentes szülőktől származnak. A tőlünk származó kutyáknak a felnevelésében, kiképzésében teljes körű segítséget nyújtok amennyiben szükséged van rá. Ha felkeltettem érdeklődésed, kattints az elérhetőségeimre.

Üdvözöllek tisztelt kutyaszerető barátom!


A kutyám és énKöszönöm, hogy ezt a lapot választottad! Ördög István vagyok, kutyakiképző. Tatabányán élek a családommal, Lányommal Fannival, Fiammal Bencével és Párommal Andival. Azon kevés emberek közé tartozom akit a családja támogat a kutyabolondériájában! Így én sokakkal ellentétben szerencsésnek mondhatom magam. 1976–ban születtem, mióta az eszemet tudom „kutyabolond” vagyok. 1990-óta foglalkozom kutyakiképzéssel és azóta vagyok a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületének a tagja és egyben a Tatabányai kutyaiskolának is. Ahol mint iskolavezető tevékenykedem . Jelenleg a megyében egyedülállóan hivatalosan működő magán vállalkozás. Ami a NÉBIH álltal is bejegyzett és államilag elismert oktatópályán működik.  1994-től Kutyakiképzés Vezetői Diplomával rendelkezem. 1996-ban megszületett az első munkakutya almunk. Két kennel név alatt találhatóak meg a tőlünk származó kutyák: TATABÁNYA ÖRDÖGE (MEOE) és KAMPFTRIEB (MNJK) Meggyőződésem, hogy az utóbbi években elhíresült kutyatámadások nagy részben a szaporítóknak és a felelőtlen állattartóknak köszönhetőek. Céljaink között szerepel, hogy célirányosan megtervezett párosításokkal olyan utódokat szeretnénk produkálni akik minél jobban megfelelnek a fajtájuk standardjának és minél képezhetőbb, tiszta idegrendszerű, inteligens és megbízható egyedként képviselhetik a fajtájukat. Akár munkaversenyeken, szolgálati kutyaként, családtagként vagy esetleg kiállításokon. A Tőlünk származó kiskutyák előzetes beszélgetés alapján remélhetőleg jól megválasztott gazdikhoz kerülnek, akiknek remélem minél több örömük lesz a kiskutyájukban. Mi szívvel - lélekkel ezen vagyunk. Ezért is találhatóak meg a tőlünk származó saját tenyésztésű, vagy általunk képzett kutyák szinte a világ minden pontján.2000 ben lettem és vagyok jelenleg is a Magyarországi Német Juhászkutya Klub tagja. 2011.Bronzkoszorús Mesterkiképző Címmel is rendelkezem. 2015 ben Ezüstkoszorús Mestertenyésztő és Ezüstkoszorús Mesterkiképző címmel tüntettek ki.

Ezt a lapot olyan EMBEREK figyelmébe ajánlom, akik a kutyát nem érzéketlen munkagépnek, láncra vert ház őrzőnek tartják vagy szeretnék tartani. Sokkal inkább azoknak , akik barátként és érző lényként, családi kedvencként, társként kezelik kedvenceiket és késztetést éreznek az új dolgok iránt. A kiképzéstől a kölykökön keresztül a videókig remélem érdekes és értékes információkhoz juttok. Jó szórakozást, hasznos időtöltést kívánok!!!

Ördög István - aláírás
Kutyakiképzés vezető

  dogo

  Lehetőségeimhez mérten támogatom a

  Tappancs Állatotthon

  és az

  Állatvédelmi őrszolgálat munkásságát!

  Tegye ezt Ön is az adója 1%-ával!